Прес-випуск


    

До дня рибалки

  

Головне управління статистики інформує. У 2018 році підприємствами та фізичними особами-підприємцями,  які здійснюють  рибогосподарську  діяльність,  виловлено  628,9 т  риби,  що  на 3,3% більше, ніж роком раніше. Переважає у структурі вилову риби короп (74% або 465,2 т), на товстолобика припадає 17,4% (109,3 т),  амура – 3,4% (21,1 т), форель – 1,8% (11,3 т), інші види риби – 3,4% (22 т).

В середньому одним жителем області щорічно споживається близько 7,3 кг риби та рибних продуктів, тоді як по державі цей показник складає  10,8 кг.

Довідково: день рибалки заснований 22 червня 1965р. та відзначається в Україні щорічно у другу неділю липня.

 

Інфографіка

 

Довідки за телефоном: (0342) 79-20-13

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-SG.htm

 

                             

 © Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

 При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 ПОВЕРНУТИСЬ

 

 

 

 Дата останньої модифікації: 10/07/2019