Працівниками Головного управління статистики в Івано-Франківській області проведено навчальний семінар із студентами Івано-Франківського державного коледжу технологій і бізнесу на тему «Роль статистики у сучасному суспільстві».

       Метою цього заходу було ознайомлення студентів з діяльністю Головного управління статистики в Івано-Франківській області, з основами знань про статистику та можливістю використання статистичної інформації.

          Семінар відкрила  викладач циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Анна Першина  зі вступним словом про роль статистики в сучасному суспільстві.

       Начальник відділу поширення інформації,  комунікацій із користувачами та громадськістю Тетяна Мацюк  розповіла про історію створення статистики. Ознайомила учасників семінару з основними процесами статистичного виробництва, методами проведення державних статистичних спостережень, інформувала щодо способів поширення інформації та видів статистичних продуктів. Розповіла про інформаційне наповнення офіційного вебсайту Головного управління статистики, а також презентувала статистичні видання, що готуються працівниками Головного управління статистики.

         Слухачі із зацікавленістю прийняли інформацію та взяли участь в інтерактивній грі з використанням вебсайту Головного управління статистики «Знайди інформацію про…».

         Висловлюємо подяку керівництву коледжу за гостинність!