Державне статистичне спостереження за формою № 2-ОЗ ІНВ (річна)

«Звіт про наявність і рух необоротних активів, амортизацію та капітальні інвестиції»  подають юридичні особи за переліком, визначеним органами державної статистики, на бланках, затверджених наказом Держстату від від 26.08.2020 № 256. Термін подання звітності – не пізніше 28 лютого 2021 року.

            З бланком звітності та Роз’ясненнями до нього можна ознайомитися на вебсайті Головного управління статистики (www.ifstat.gov.ua) у розділі «Для респондентів» – «Альбом форм державних статистичних спостережень на 2021 рік» – «Економічна діяльність» – «Основні засоби».

Звертаємо Вашу увагу, що в розділ 1 «Наявність і рух необоротних активів, амортизація» внесено редакційні зміни щодо видів  активів  (гр.А) та  їх руху (гр.1-14); в розділ 2 «Розподіл капітальних інвестицій за видами активів» внесено редакційні зміни в назви активів та вилучено розділ 3 «Розподіл коштів за джерелами фінансування» та розділ 4 «Витрати на будівництво за окремими видами будівель і споруд».

       

            Інформацію про включення підприємства до сукупностей респондентів спостереження можна отримати на вебсайті Головного управління статистики у розділі «Для респондентів» – Сервіс «Пошук за кодом  ЄДРПОУ».

          Додаткові роз’яснення та консультацію можна отримати у відділі обробки даних статистики промисловості, енергетики та інвестицій управління обробки даних економічної статистики (тел.79-20-55).