Внесення органічних добрив під урожай сільськогосподарських культур1 2018 року
|
Площа, оброблена |
Обсяг унесених |
|||
га |
у % до |
усього, |
у розрахунку на 1 га, кг |
||
уточненої посівної |
площі, обробленої |
||||
Під посіви сільськогосподарських культур |
14367,87 |
9,6 |
503847 |
3372 |
35068 |
у тому числі під |
|
|
|
|
|
культури зернові та зернобобові |
9955,20 |
11,9 |
400992 |
4774 |
40280 |
з них під |
|
|
|
|
|
пшеницю |
4913,90 |
11,0 |
205111 |
4602 |
41741 |
кукурудзу на зерно |
2202,40 |
10,0 |
93931 |
4262 |
42649 |
культури технічні |
3833,37 |
6,2 |
79237 |
1271 |
20670 |
з них під |
|
|
|
|
|
сою |
1531,27 |
8,4 |
17210 |
941 |
11239 |
ріпак і кользу |
1280,10 |
6,0 |
43906 |
2060 |
34299 |
соняшник |
930,00 |
4,3 |
11235 |
522 |
12081 |
буряк цукровий |
90,00 |
8,7 |
6786 |
6525 |
75396 |
коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну |
10,00 |
10,0 |
35 |
349 |
3500 |
культури овочеві відкритого ґрунту, включаючи насінники та маточники |
32,50 |
22,4 |
151 |
1039 |
4640 |
____________________
1 По підприємствах, які мають у власності та/або користуванні 200 гектарів сільськогосподарських угідь і більше та/або більше 5 гектарів посівних площ під овочами відкритого та/або закритого ґрунту та/або баштанними культурами.
|
|
Дата останньої модифікації: 29/05/2019