Внесення мінеральних добрив під урожай сільськогосподарських культур1 2019 року
|
Площа,
оброблена |
Обсяг унесених мінеральних добрив |
|||
га |
у % до |
усього, |
розрахунку на 1 га, кг |
||
уточненої посівної |
площі, обробленої |
||||
Під посіви сільськогосподарських культур |
141832,79 |
94,9 |
228606,21 |
153 |
161 |
у тому числі під |
|
|
|
|
|
культури зернові та зернобобові |
81222,98 |
96,7 |
132501,11 |
158 |
163 |
з них під |
|
|
|
|
|
пшеницю |
43130,09 |
96,8 |
77605,96 |
174 |
180 |
кукурудзу на зерно |
21766,62 |
98,8 |
36644,53 |
166 |
168 |
культури технічні |
57767,73 |
92,7 |
93236,54 |
150 |
161 |
з них під |
|
|
|
|
|
сою |
17677,10 |
96,6 |
22949,01 |
125 |
130 |
ріпак і кользу |
19656,06 |
92,2 |
43246,34 |
203 |
220 |
соняшник |
19316,97 |
89,8 |
23222,82 |
108 |
120 |
буряк цукровий |
1040,00 |
100,0 |
3701,47 |
356 |
356 |
коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну |
95,00 |
94,8 |
254,24 |
254 |
268 |
культури овочеві відкритого ґрунту, включаючи насінники та маточники |
121,84 |
83,9 |
230,59 |
159 |
189 |
__________________
1 По підприємствах, які мають у власності та/або користуванні 200 гектарів сільськогосподарських угідь і більше та/або більше 5 гектарів посівних площ під овочами відкритого та/або закритого ґрунту та/або баштанними культурами.
|
|
Дата останньої модифікації: 25/05/2020