Внесення органічних добрив під урожай
сільськогосподарських культур1 2019 року
|
Площа, оброблена |
Обсяг унесених |
|||
га |
у % до |
усього, |
у розрахунку на 1 га, кг |
||
уточненої посівної |
площі, обробленої |
||||
Під посіви сільськогосподарських культур |
26494,20 |
17,1 |
541292 |
3485 |
20431 |
у тому числі під |
|
|
|
|
|
культури зернові та зернобобові |
10707,86 |
14,2 |
325469 |
4310 |
30395 |
з них під |
|
|
|
|
|
пшеницю |
5253,60 |
15,9 |
167810 |
5073 |
31942 |
кукурудзу на зерно |
1681,60 |
6,4 |
64581 |
2459 |
38404 |
культури технічні |
14554,96 |
19,0 |
172716 |
2254 |
11866 |
з них під |
|
|
|
|
|
сою |
5501,26 |
21,6 |
67772 |
2656 |
12319 |
ріпак і кользу |
2250,70 |
8,3 |
43012 |
1582 |
19110 |
соняшник |
6503,00 |
28,2 |
59882 |
2596 |
9208 |
буряк цукровий |
к |
к |
к |
к |
к |
коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну |
к |
к |
к |
к |
к |
культури овочеві відкритого ґрунту, включаючи насінники та маточники |
к |
к |
к |
к |
к |
________________
1 По підприємствах, які мають у власності та/або користуванні 200 гектарів сільськогосподарських угідь і більше та/або більше 5 гектарів посівних площ під овочами відкритого та/або закритого ґрунту та/або баштанними культурами.
|
|
Дата останньої модифікації: 25/05/2020