Виробництво продукції тваринництва у підприємствах1

             по містах обласного значення та районах

                                                  у січнісерпні 2020 року  

 

                       (Інформація по містах обласного значення та районах наведена відповідно до адміністративно-територіального

                                               устрою, який діяв до набрання чинності постановою Верховної Ради України

                                                  від  17 липня 2020 року №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів»)

 

 

М’ясо

(реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі)

Молоко

Яйця

ц

у % до

 січня-серпня

2019р.

ц

у % до

 січня-серпня

2019р.

тис.шт

у % до

 січня-серпня

2019р.

Івано-Франківська область

431639

107,9

96480

79,6

219781,2

136,2

м.Івано-Франківськ

м.Болехів

м.Бурштин

м.Калуш

м.Коломия

м.Яремче

райони

 

 

 

 

 

 

Богородчанський

11148

112,2

Верховинський

 

Галицький

к

к

18295

73,0

Городенківський

13127

99,8

11278

94,5

к

к

Долинський

к

к 

Калуський

к

к

к

к

Коломийський

15806

148,7

8257

50,6

15,8

52,6

Косівський

167

80,7

221

100,5

Надвірнянський

к

к

Рогатинський

32231

87,4

18158

81,7

к

к

Рожнятівський

380

223,5

Снятинський

74025

100,0

11693

100,9

215,0

58,2

Тисменицький

к

к

к

к

к

к

Тлумацький

к

к

__________________

1  По підприємствах, які утримують від 100 голів великої рогатої худоби, овець та кіз та/або від 200 голів свиней, та/або від 5000 голів птиці свійської всіх видів.

Cимвол (к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України "Про державну статистику" щодо конфіденційності статистичної інформації.

 

 

 

 

 Дата останньої модифікації:  18/09/2020