Виробництво продукції тваринництва у підприємствах1

             по містах обласного значення та районах

                                                  у січнівересні 2020 року  

 

                       (Інформація по містах обласного значення та районах наведена відповідно до адміністративно-територіального

                                               устрою, який діяв до набрання чинності постановою Верховної Ради України

                                                  від  17 липня 2020 року №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів»)

 

 

М’ясо

(реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі)

Молоко

Яйця

ц

у % до

 січня-вересня

2019р.

ц

у % до

 січня-вересня

2019р.

тис.шт

у % до

 січня-вересня

2019р.

Івано-Франківська область

485786

106,8

107741

82,1

244999,5

137,8

м.Івано-Франківськ

м.Болехів

м.Бурштин

м.Калуш

м.Коломия

м.Яремче

райони

 

 

 

 

 

 

Богородчанський

13643

107,5

Верховинський

 

Галицький

к

к

20507

74,1

Городенківський

16883

105,8

12437

94,0

к

к

Долинський

к

к 

Калуський

к

к

к

к

Коломийський

17812

134,9

9135

51,0

17,2

57,3

Косівський

210

101,4

272

104,2

Надвірнянський

к

к

Рогатинський

36961

91,5

20422

94,4

к

к

Рожнятівський

1

2,1

470

235,0

Снятинський

84554

103,0

13401

103,3

215,0

58,2

Тисменицький

к

к

к

к

к

к

Тлумацький

к

к

__________________

1  По підприємствах, які утримують від 100 голів великої рогатої худоби, овець та кіз та/або від 200 голів свиней, та/або від 5000 голів птиці свійської всіх видів.

Cимвол (к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України "Про державну статистику" щодо конфіденційності статистичної інформації.

 

 

 

 

 Дата останньої модифікації:  22/10/2020