Виробництво продукції тваринництва у підприємствах1

             по містах обласного значення та районах

                                                  у січніжовтні 2020 року  

 

                       (Інформація по містах обласного значення та районах наведена відповідно до адміністративно-територіального

                                               устрою, який діяв до набрання чинності постановою Верховної Ради України

                                                  від  17 липня 2020 року №807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів»)

 

 

М’ясо

(реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі)

Молоко

Яйця

ц

у % до

 січня-жовтня

2019р.

ц

у % до

 січня-жовтня

2019р.

тис.шт

у % до

 січня-жовтня

2019р.

Івано-Франківська область

543617

105,4

119831

83,2

267288,6

135,4

м.Івано-Франківськ

м.Болехів

м.Бурштин

м.Калуш

м.Коломия

м.Яремче

райони

 

 

 

 

 

 

Богородчанський

14074

107,2

Верховинський

 

Галицький

к

к

22866

76,2

Городенківський

19844

110,2

13524

94,5

к

к

Долинський

к

к 

Калуський

к

к

к

к

Коломийський

19634

136,5

10048

52,0

18,1

60,4

Косівський

212

100,0

309

100,7

Надвірнянський

к

к

Рогатинський

41048

86,9

22772

93,8

к

к

Рожнятівський

1

2,1

470

213,6

Снятинський

95970

104,6

15696

108,0

215,0

58,2

Тисменицький

к

к

к

к

к

к

Тлумацький

к

к

__________________

1  По підприємствах, які утримують від 100 голів великої рогатої худоби, овець та кіз та/або від 200 голів свиней, та/або від 5000 голів птиці свійської всіх видів.

Cимвол (к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України "Про державну статистику" щодо конфіденційності статистичної інформації.

 

 

 

 

 Дата останньої модифікації:  19/11/2020