Державне статистичне спостереження за формою 9ЕЗ (квартальна) «Звіт про експорт-імпорт послуг» подають юридичні особи, представництва за переліком, визначеним органами державної статистики, на бланках, затверджених наказом Держстату від 17.06.2020182.

         Термін подання звітності – не пізніше 10 числа місяця, наступного за звітним періодом.  У разі залучення підприємства до сукупності у IV кварталі, одночасно подаються звіти за I, ІІ та IІІ квартали.

         У розділ І добавлено графу Ж «Номер дозволу» (у разі наявності) та графу К «Номер постанови» (у разі наявності). 

          З бланком звітності та Роз’ясненнями до нього можна ознайомитися на вебсайті Головного управління статистики (www.ifstat.gov.ua) у розділі «Для респондентів» – «Альбом форм державних статистичних спостережень на 2021 рік» – «Економічна статистика» – «Зовнішньоекономічна діяльність» – «Зовнішня торгівля послугами».

       

         Інформацію про включення підприємства до сукупностей респондентів спостереження можна отримати на вебсайті Головного управління статистики у розділі «Для респондентів» – Сервіс «Пошук за кодом  ЄДРПОУ».

         Додаткові роз’яснення та консультацію можна отримати у відділі обробки даних статистики торгівлі та послуг управління обробки даних економічної статистики (тел.79-20-20).