27 травня 2022 року працівниками Головного управління статистики в Івано-Франківській області проведено з використанням відеоконференцзв’язку «ZOOM GLoud Meetings» семінар із учнями навчальних закладів  обласного  центру  на тему «Статистичне виробництво: від збирання звітів до поширення статистичної інформації». 

У процесі онлайн-зустрічі начальник відділу поширення інформації, комунікацій із користувачами та громадськістю Тетяна МАЦЮК  наголосила на важливості  офіційної статистики в системі державного управління. Ознайомила учасників з основними процесами статистичного виробництва, видами та методами проведення державних статистичних спостережень, розповіла  про статистичну інформацію, яка є першоджерелом управлінської інформації і дозволяє в процесі управління здійснювати порівняння показників, поглиблений  аналіз та передбачати можливі результати виконання процесів,  щодо яких здійснюються управлінські дії.

Завідувач сектору управління персоналом Марта ШКРОМИДА  презентувала, як заклад вищої освіти, який здійснює підготовку кваліфікованих фахівців із профільною (статистичною) освітоюНаціональну академію статистики, обліку та аудиту, головною метою якого є підготовка конкурентоспроможних фахівців за міжнародними стандартами. Академія пропонує європейську освіту в Україні – паралельне навчання в польському вищому навчальному закладі на території України, без сертифікатів ЗНО.  Завдячуючи високому рівню викладання, застосуванню інноваційних технологій навчання, Академія випускає фахівців економічної сфери з високим рівнем професійної підготовки.

 

 

 

Дата останньої модифікації:  27/05/2022