Вітаючи колектив, Олена Бліннікова, начальник Головного управління статистики в Івано-Франківській області, відзначила, що глибину цінності нашої незалежності ми відчули, коли виникла загроза її втрати, і сьогодні  перед кожним стоять високі вимоги та особлива відповідальність за долю  країни. Побажала, щоб чесна праця та згуртованість забезпечували успіх спільних дій, зміцнювали нашу державу, стверджували її незалежність.

В частині заходів з відзначення Дня Незалежності України працівники Головного управління статистики взяли участь у Божественній літургії та молебні за Україну, її захисників, благословення українського народу єдністю та миром, які відбулися в Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

За активну волонтерську діяльність та громадянську позицію працівників Головного управління  статистики було відзначено подяками.

Висловлюємо величезну вдячність Збройним Силам України за захист нашої держави, віримо у спільну перемогу та майбутнє України. Разом збережемо Незалежну Україну – для себе, для наших дітей, для прийдешніх поколінь українців.

 

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дата останньої модифікації:  24/08/2023