Сьогодні в Головному управлінні статистики в Івано-Франківській області  відбулися заходи з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників статистики  

У вітальному слові до колективу, начальник Головного управління статистики Олена Бліннікова зазначила, що в нинішніх надскладних реаліях наперекір викликам  та тривогам, працівники органів державної статистики  згуртовані думкою та спільною метою, є потужнім механізмом, злагоджені дії якого  забезпечують виконання завдань офіційної статистики. При цьому  наголосила: «Тільки разом, тільки доповнюючи один одного ми змогли виконати поставлені завдання, додали результативності усій статистичній системі».

З нагоди відзначення професійного свята  в Головному управлінні статистики організовано проведення благодійного ярмарку на підтримку Збройних Сил України та виставку інтелектуальних продуктів «Візуалізація даних як складова статистичної грамотності».

З нагоди професійного свята та за досягнення при виконанні завдань, покладених на органи державної статистики, працівників Головного управління статистики було відзначено подяками  Державної служби статистики України, подяками та грамотами Головного управління статистики.

 

             

 

Дата останньої модифікації: 05/12/2023