Про роль академічних аналітичних центрів у створенні передумов сталого розвитку громад та територій йшлося під час науково-практичного круглого столу, який відбувся 09 травня 2024 року у форматі телемосту Івано-Франківськ-Луцьк. Круглий стіл був організований навчально-науковим центром «Карпатський інститут аналітики «Frankolytics» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника спільно з Лабораторією соціологічних досліджень Волинського національного університету імені Лесі Українки.

У засіданні круглого столу взяли участь представники органів влади та місцевого самоврядування, закладів вищої освіти, громадських організацій, суб’єктів медіа.

Під час заходу Юлія МАКАР, перший заступник начальника Головного управління статистики в Івано-Франківській області, ознайомила присутніх з основними каналами та інструментами комунікацій органів державної статистики з різними цільовими групами користувачів статистичної інформації, особливостями оприлюднення офіційної статистичної інформації у період дії воєнного стану. Окрему увагу зосередила на використанні статистичних даних, отриманих за результатами розробок державних статистичних спостережень, для проведення проєктних та наукових досліджень.

 

Дата останньої модифікації: 09/05/2024