В пріоритеті діяльності Головного управління статистики в Івано-Франківській області – налагодження комунікацій з різними цільовими групами з використанням різноманітних напрямів та інструментів. Так, на запрошення ліцею № 22 Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області, працівники Головного управління статистики провели 14.05.2024 із ліцеїстами дев’ятого класу навчальний семінар на тему «Статистика, як професійна діяльність».

Начальник відділу поширення інформації, комунікацій та моніторингу статистичної діяльності Тетяна МАЦЮК, ознайомила присутніх із функціями  органів державної статистики та основними процесами статистичного виробництва. Найбільшу зацікавленість в учасників заходу викликало візуальне представлення статистичної інформації у форматі інформаційних графік.

Майбутнім випускникам ліцею Марта ШКРОМИДА, начальник відділу управління персоналом, розповіла про умови вступу та особливості навчання в Національній академії статистики, обліку та аудиту та фаховому коледжі  бізнесу та аналітики (м.Київ), а також про основні напрямки підготовки слухачів. Детальніше з учнями та педагогічним персоналом ліцею це питання обговорено у форматі «запитання-відповідь».

За результатами оперативного онлайн-опитування учасники заходу надали високу оцінку якості його проведення.

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації ліцею № 22 Івано-Франківської міської ради за співпрацю.

 

 

Дата останньої модифікації: 14/05/2024