Споживання продуктів харчування в домогосподарствах (1999-2013)

 

                    Споживання продуктів харчування в домогосподарствах

                      (за результатами вибіркового обстеження умов життя домогосподарств)

 

  

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Споживання продуктів харчування в домогосподарствах

(у перерахунку в первинний продукт) у середньому за місяць у розрахунку на одну особу

 

- м’ясо і м’ясопродукти, кг

3,0

3,0

2,9

3,0

3,3

3,0

3,2

3,7

3,9

4,4

4,5

4,8

- молоко і молочні продукти, кг

24,2

24,0

23,1

24,7

23,7

24,6

26,7

27,7

25,5

27,1

27,8

25,8

- яйця, шт.

18

18

16

15

17

16

17

17

18

19

20

18

- риба і рибопродукти, кг

1,0

1,0

0,9

1,0

1,0

0,6

0,7

0,8

0,8

1,0

1,1

1,1

- цукор, кг

2,8

3,0

3,1

3,0

3,0

2,9

2,9

3,3

2,9

3,2

3,0

2,9

- олія та інші рослинні жири, кг

1,8

1,7

1,7

1,7

1,8

1,7

1,6

1,7

1,5

1,7

1,7

1,7

- картопля, кг

10,5

10,2

11,0

8,9

8,3

8,1

8,2

9,0

9,3

7,6

9,0

7,9

- овочі та баштанні, кг

10,1

10,5

10,0

9,6

10,3

9,4

9,8

10,9

10,3

9,7

11,5

10,3

- фрукти, ягоди, горіхи, виноград, кг

3,3

3,1

3,2

3,5

3,4

3,1

3,2

3,6

3,5

4,3

4,4

4,6

- хліб і хлібні продукти, кг

10,2

9,9

10,1

10,0

9,8

9,2

9,2

9,8

9,5

9,3

9,4

9,1

 

 

 

 

  Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу по безробіттю у жовтні 2017р., становила 1221 особу. Середній розмір допомоги по безробіттю становив 2598,9 грн, що складає 81,2% законодавчо визначеного розміру мінімальної заробітної плати (3200 грн).

Кількість вільних робочих місць (вакантних посад), заявлених роботодавцями до державної служби зайнятості, у жовтні 2017р. порівняно з вереснем 2017р. збільшилась на 4,8% і на кі